September 29, 2011

659 @ Syawal Ke-30, 2011

Sempena syawal yang ke-30, 2011.

Kita mengambil kesempatan meraikan syawal ke-30 seisi keluarga
Dan juga sempena birthday ali
birthday ali adalah penutup untuk setiap tahun
untuk meraikan birthday  besar '659' kita seisi keluarga juga


disebabkan masa birthday allysha, balqish, mama & papa memang sengaja tak beli kek
sebab nak tunggu birthday ali
maka bulan 9 adalah penutup utk calebrate potong kek untuk semua birthday kita
yang bernombor istimewa '659'

Dan juga calebrate raya
dekat rumah sendiri, untuk kita satu family

Menu simple untuk Syawal ke-30: nasi goreng telor bersama telor mata+ikan bilis+timun & sambal belacan.
659: nombor penting dan istimewa untuk kita seisi keluarga.
Duit Raya untuk 3 kanak-kanak dan juga mama...TQ papa....muahhhhhhhh!
Turn salam mama plak, sapa nak duit raya.....Masing-masing nak pilih karektor  cartoon kat sampul tu :):)
Acara Last: Potong kek & tiup lilin. 5 batang lilin mewakili kita berlima seisi keluarga. 
Semoga allah mengurniakan kesihatan yang sempurna seisi keluarga  kami & limpahan rezki yang tak ternilai, yang di rahmati olehNYA, serta diberi kesabaran yang tinggi dalam mendidik anak-anak. 
Juga buat anak-anak mama & papa, moga kalian menjadi anak yg bijak, anak yg soleh dan solehah....AMIN!

5 comments:

Misyahzniirf Alid said...

wah berebut nk angpau raya ......bagus gakkan smbut sekali senangkan ...

cik dah faridah said...

seronok gitu..meraikan sesama sendiri ahli kuarga......

fazian.batrisyia said...

Selamat hari lahir utk anak2 akak. Humaira punya birthday bln 8 hari tu tak terbuat n3 pun...sambut dlm bln puasa hari tu...

εïз mummyHaza εïз said...

amin.... :)

mama shifa said...

wah shahdu gitu
jeles tgk
balqis makin comel