July 21, 2011

Mabok....

Mabok pening tak taou nak digambarkan
ala-ala mabuk pregnant rasanya


Baru nak stabil dari cerry berry+demam+mabok kepayang
hikhikhikhik
nasiblah ali+balqish tak kena tempiasnya
alhamdullillah antibodi mereka berdua kuat

allysha 2nd day kat bandung dah kena sakit mata
tapi lama-lama beransur surut

balik sini, cerry berry
tapi condition allysha tak teruk sangat


mama+papa yang rasa mabok pening
ditambah cerry berry
virus bandung tersangkut kat badan

dalam pada berjaga-jaga makan
terkena jugaklah
environment yang tak berapa...
masih makan ubat demam+sakit kepala


Diary bandung akan menyusul :)

12 comments:

Ina Hashim said...

ehem ehem...betul ke bukan sbb mabuk preggy adik balqis pulak :) :) :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kene pekena mee bandung dulu kot kak..baru ok..ekekekeke

get well soon...k

Sue said...

waa k.mieja gi bandung yea? nnt cite tau exp gi sana dgn anak2. sue nak gak gi sana tp kwn advise kalo tujuan nk shopping, jgn bawak anak coz nnt susah nak shopping n kesian kat budak2. semoga cepat sembuh!

ajumohit said...

Owhh br blk bcuti ke kak, bestnya sopping byk ke??? Ingatkan peknen lg td hehe

mama shifa said...

wah gie bandung rupanya
bestnyerrrr k.mieja
ada ole-ole tak hehehe

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

tak sabar nak baca N3 bandung?apa2 pun jgn lupa makan ubat semoga cepat sembuh.

zaidah said...

patutlah lama tak nampak mieja rupanyer dah sampai bandung....

Yaati Nor said...

kesinanya kak..percuti yang ada ketidaksihatan..huhuhuhu

@e_da said...

letih sgt kot kak... take rest.. wah tak sabo la tunggu entry bandung

Shahayu said...

hai baru balik vacation dah mabuk2... rasanya balqish nak dpt adik kot... hehehe

abazilah said...

hye , blogwalking jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

εïз mummyHaza εïз said...

OOOHHH... kena cery bery kesian kmieja... get well soon.. :)