May 4, 2011

Stok EBM @ April 2011

Stok ebm balqish April 2011
dikala  awak berusia 23bulan.

Skrg masih minum stok Jan2011.
Dan juga mengikut perkiraan
akan minum stok ebm Feb 2011 juga.



9 comments:

lia said...

kak, da 23 bulan anak dara tu... byk sungguh lagi stok akak.... Alhmdlh, murah rezeki.... suka saya tgk..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alhamdulillah..masih byk rezeki utk balqis..:-)

Nieza Ishak said...

nak 2tahun dah budak kecik ni ... ;)

ajumohit said...

alahai rezeki melimpah ruah beshh nya lah...nak sikit boleh?? utk my adam hehehehe

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

as salam, syukur alhamdulilah rezeki anak u ler tueee...BSB dpt 9 bulan jer...

azura samsuddin said...

beshnye lah, murah betul rezeki balqish

fara_poda said...

bestnyer ada stok byk.. sy baru nak kumpul..

saveme_zero said...

kak maz,kakak sy 3rd baby skrg ni tgh bf,now dlm pantang tapi baby dia x nak direct la sebab mgkn kakak saya tak reti nak bagi. ada cara tak yg boleh share. now dia perah & bagi botol

Rizziela said...

Kak, tak lama lagi saya pun kena kumpul lagi stock susu utk my twin...dah lebih setahun x mengepam....Spectra 3 pun baru hantar service