May 6, 2011

Janda Baik, Pahang

Aktiviti weekend yang lalu
bersama gangs classmate papa ke janda baik...

mood masih terbang
nextimelah ada mood sambung menulis lagi....

6 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

best nyer...saya dah lama x g sana.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kak..janda2 kat situ sure baik kan? ngeeee

Baju Kurung Budak said...

Salam.
Waaaaaah.... sioknya mandi sungai. dah lama tak pergi air terjun.

daripada:
Ain Syuhada@zezebel.
zezebel.blogspot.com

Shahayu said...

allo lo tomei nya balqish tu.... suka la tuh maen air....

Yaati Nor said...

ini dah dekat dengan zahra punye hometown belah babah dia..hehehe umah in-law dekat Selesa hillhome tu..klu balik sana mst mkn sarapan kat area2 janda baik..Andak Place sgt best mknn dia dan sgt best suasana dia di pagi hari..last week tak blk sana..sg dia kami tak penah gi mandi lg..zahra geli dgn pasir sg..

fiza said...

Bestnya mandi² ☺☺

Latest: Anak Dara SAKIT MATA