May 25, 2011

Hari Ini, Malam tadi@Allysha+Matematik

Allysha,

Hari nie awak exam untuk subject Matematik
Subjek peberet awak, allysha.
Semoga awak dapat jawab dengan betul tanpa ada yg cuai

Emmmm, malam tadi mama + papa rasa mcm nak hangin satu badan
bila awak tertinggal buku latihan kat sekolah
Ya allah, buku itu jerklah yang tinggal untuk buat rivision
yang lain dah habis buat latihan
bila di tanya kemana buku latihan tu tertinggal
mulalah takut-takut nak jawab


Papa berlari ke kedai buku kat depan
nak cari buku latihan lain
Tapi hampa....kedai buku dah tutup
berlari pulak ke Popular, Jusco
Tak ada plak buku latihan yang di cari
Hampa dan kecewa papa
Akhirnya papa balik dengan tangan kosong

TENGOK allysa!
betapa papa sanggup berkorban untuk awak
berlari ke kedai buku
Demi seorang anak...demi mahu melihat awak cemerlang!

Ohhh sungguh sebak hati mama..
Moga awak jadi anak yang bijak dan solehah
Itu sahaja yang mama nak sampaikan dekat awak!

Fikir dan renungkanlah....

4 comments:

Yaati Nor said...

semoga allysha berjaya dengan cemerlang dalam semua subjek..

zaidah said...

ibu n ayah sanggup berkorban untuk kejayaan anak tanpa minta balasan...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bagusnye mama+papa alysha
tapi mmg camtula kan kak pengorbanan ibu bapa..sob sob sob..

moga alysha dpt jwb dengan tenang even tak buat revision buku yg tertinggal tu..aminn

fazian.batrisyia said...

Semoga berjaya hendaknya....