April 16, 2011

Sabtu@Makan....Makan

Dulu kedai nie agak lengang
tapi sekarang.....ya ampon...sabtu ahad dipenuhi ramai family
yang datang dari luar Cyberjaya.

Kalaou waktu malam....
emmm sampai kena beratur nak ambik tempat
kanan kiri parking jem...

Chicken Kebab utk allysha
Chicken Hanith utk papa
Lamb Khabsah utk mama, aqish + ali
Lemon & Peach utk ali+allysha

8 comments:

wida said...

kitaorg kalau balik kg..wajib singgah saba, putrajaya ni. hubby suka sgt...tak tau lah apa yg sedapnya.

Nieza Ishak said...

kami tak smp2 lagik kat sini ....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

makan kat sini sedapkan....selalu pi makan kat sini...

fazian.batrisyia said...

Sy suka jugak makan gaya mcm tu...terliur nengoknya...

fiza said...

Dekat ngan office saya kak. Time lunch klo lewat memang tak der tempat, sentiasa full.

Amiizaa2001 said...

WIDA: :):)

NIEJA: nak dtg sini kena dtg awal, tghari open pukul12.00tgh, mlm keter berderet2 sampai tak ada meja...juling biji mata nak tungggu. makan kat sini tk boleh santai dah....rasa sesak dada:)

JUE: kalaou tak ramai org best....:)

YAN: trylah:):)

FIZA: opis kat mana yang? kita dekat2 nie:):)

Myra Jay said...

Sedapnyer... Patut ar ramai orang.. :)
Tingin nak try, tp jauh plak..huhu

hah said...

lama dah x p sini...sedap jugak nengoknya.