April 26, 2011

Ali Minum EBM Balqish

Kejadian malam tadi
mama saja bagi balqish minum ebm

aqish lepak kat katil kakak allysha
mama pon cakap kat aqish
qish, nie minum susu kat sini
aqish jawab, na nak susu

mama pon tinggalkan mereka
ali plak datang ke bilik kakak allysha
ali cakap...ehhh nie susu alilah...
padahal susu awak kat depan...lupalah tu :)
allysha kata, bukan...tu aqish punya
ali jawab lagi, nie ada tag nama ali?

Ali pon minum
eiiiii.....dengar bunyi bising-bising dalam bilik tu

sekejapan berlari-larilah ali ke sink dapur
cuci mulutnya...keluarkan semula susu yg ali minum tu
iyak iyak iyakhh bunyinya
ali ckp tak sedap tak sedap
mama & semua dah gelak-gelak ketawakan ali

Ali pergi kat toilet plak
terus muntah
abis makanan yg ali makan keluar sama
emmm dah keluar toilet
ali ckp lagi....eiiiii tak sedap......

hehehehhe bukan salah mama yerk..

15 comments:

@e_da said...

hahah kelakar la ali... part yg muntah comel jek..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ahahahahaha....adui..mcm2 la depa ni

saveme_zero said...

hahahaha...sabar je la ali ni.

zaidah said...

sempat lagi mama snap gambar ali muntah kat toilet....betul ker tak sedap ali....hehehe

umialya said...

alahai siannya!!

fiza said...

Ekekekeke...sian ali, sempat lagi tu akk amik gambo ☺☺☺

Latest: Suami Berang TIKAM Isteri selepas di kejutkan untuk SOLAT SUBUH

Amiizaa2001 said...

aeda: memang kelakar....sebb masa tu akak terbayang...dulu ok jerk minum susu mama.....tp skrg....rupanya dah 'kureng' :)

ROSE: hheheheheh lawak...tgk muka dia cemas:)

SZ: hehehhehe

ZAI: Mama memang poyosss sempat lg ambik pict dia...hehehhe.....

bonda dadif aka akish said...

ehehhehe...ali nih....bukan tak sedap la..kureng rase gtu la...

ekekkekek

Amiizaa2001 said...

AKISH: hehhehehehe dulu allysha pon pernah terkena masa dia darjah 1, akak bg ebm campur dlm susu lembu dia...muntah gak dia:)

lia said...

Tergelak sorg2 sy baca... Ali... Ali...

r|nA @ ja|j|na said...

hik hik, kesian ali..sempat lagi mamanye snap gambo eh, hehehe..

mama shifa said...

isk ali..masa baby dulu susu tu lah yg awk minum
tul la k.mieja ebm mmg x sedap pon!

Yen said...

hahaha..mcm tu la Adib penah minum ebm Alif...sbb guna botol yg sama ...
dulu masa kecik ebm tu la yg korang sebat tp dah besar xsedap plak hehehe..

tp yg paling best sempat ek kmieja amik gambar ali..kawaii :)

Amiizaa2001 said...

LIA: hikhihikhik smlm dia pobia nak minum susu :)

MIMI: aaahkan...akak pon tak lalu...rasa nk uwek uwek jerk...:)

RINA/YEN: hehehhehe mama dia poyoss sempat lg ambik gambo tu....akak pon terpikir....sempat plak aku capai camera:):)

SSulieana said...

kelakar gilaaaaa!!!!!!mmg la ebm rase x sedap kan,kan best kalau ebm ade byk perasa mcm susu formula...hehehe x dpt bygkan...