April 25, 2011

Ahad@ Cucuk Balqish

Ahad, pergi cucuk balqish yg last.
lambatlah kan tinggal sebulan barulah ada masa nk cucuk
bila kita free, doc plak tak free
jadiknya lamalah tertangguh-tangguh :)

balqish bila kena cucuk
ayatnya adalah " mama sakit....mama sakit..."
oohhhhh dah pandai beritahu mama....
 
dah start nangis....aqish taou dah doc nak buat apa....diskuss dgn doc. lepas 2thn mama plan nak kasi FM dekat aqish...

Masa nie muka pon dah takut...keraskan badan, pegang kuat kat tudung mama......
Nanes sudahhh....mama sakit.....mama sakit....sambil nangis....


Dah sampai rumah....aqish masih ingat tempat dia kena cucuk...mama sakit...mama sakit...tp bila dia lupa....main-main gurau senda dgn abg mcm biasa .....pastu bila dia ingat kat mana doc cucuk....mulalah dia manja-manja nangis gitus...pandai ehhh...:)

12 comments:

hah said...

kesiannya.... merah abeh muka...

hah said...

kesiannya...merah abeh mukanya..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

heheh..bila dah pancai bercakap camtu la kan kak..sakit sakit..if kecik2 dulu sat je malalak..melalak ajela tapi tak tahu cakap..wekekkke

bonda dadif aka akish said...

alalalla tiannye......syakit!!!!

huhuh..dadifkang bulan soploh nnti kene cocok agi...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

as salam, kesian nyer..kadang2 rasa macam x nak bawa p cucukkan..tapi kena pg gak?

So Shy Lady said...

anak sy plak jnis blur leka main ank patung.. t.sdar dr. nak cucuk dia....
haha dah siap, baru xplain dr. dah cucuk adik heheh

Shahayu said...

ala...la.. lo..lo...ciannyer dier.....

sakit2 pun nampak comei jer dia.....

zaidah said...

alah ciannyer aqish....nak bermanja tu mieja sebab tu dia kata sakit aje...macam rose kata....masa belum pandai bercakap nangis kejap aje....apa2pun dah lengkap dah cucuk balqish...

Yaati Nor said...

hehehe last nie cucuk apa kak mieja..mst zahra pon dah terlepas nie..heheheh saya sudah lupa...saya ingat last skali 18 bulan tu je..ada lg rupanya..heheheh kena cek balik kad dia nie..

@e_da said...

aduhaii sayu hati tgk dia peluk kak mieja erat2 tu...anak sy pun camtu

εïз mummyHaza εïз said...

alololo sian qish... dah pandai sekarang..hehehehe

Eizlan belum lagi pi cucuk. may be petang ni kot. ekeke

azura samsuddin said...

chumelnye balqish, nangis pun tetap chumel