March 28, 2011

Mattel WHS

Tak ada yang menarik whsale mattel.
Makin lama makin kureng
tak sprt zaman allysha kecil...ummmm...

 
utk balqish langsung tak ada
utk ali adalah jugak...banyak...tp semua jenis mcm kat gambar nie..
paling banyak barbie, barbie tak beli
dulu barbie yg single tu RM7, pastu RM10 pastu skrg RM15
stok allysha banyak sangat.....tapi bila dah sekolah
allysha tak minat semua tu...membaziaq....

polly pocket tu balqish yg pilih, tapi mama tk bukak pon...biar jerk dlm box..kalaou bukak sure hilang lesap......terabur sana sini

magic ball nie sebiji sama suara macam cars coklat....

4 comments:

bonda dadif aka akish said...

wahhhh menan...dan menan....

bestttt

=)

Nadra Farissa said...

kak... habaq2 kalo ada whs lagik.. leh usha toys utk farissa.. hihihi

Amiizaa2001 said...

akish: toys boboy banyak...car car car:):)

farah: ok next time akak habaq mai...:):) selalunya cuti sekolah kat area cheras tu pon selalu buat warehse sale selain mattel....litt tak sdn bhd

Zaidah said...

klu gitu blehlah sedekahkan kat adam....hehehe