February 28, 2011

Sedikit Up@EBM Hari Nie...

Adik Kecik,

Hari nie susu mama sedikit up
seperti sedia kala
setelah hampir sebulan susu agak merudum


Harap-harap berpanjangan kuantiti susu
sprt sediakala.....sehingga usia awak ke-2thn
Amin-amin...



11 comments:

Farra said...

Alhamdulillah
Murah rezeki kan kak..

@e_da said...

bertuahnya akak masih ada susu.. seronok tgk

Yaati Nor said...

seronok tgk susu akak..saya dulu skali pump dapat 3-4 pagi sekarang 1-2 oz je mcmn yek..adakah kena mkn tgh hari mcm biasa aka nasi tak blh kurang dan mkn mlm dengan jayanya?saya skrg misi kurangkan mkn nasi tghari..harap akak blh membantu..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alhamdulillah.........

bonda dadif aka akish said...

amin kan utk akak juge...

huh....memberi semangat betol kak mieja nih....

=)

nani said...

kak mieja, 3 bulan je lagi.. :)

balqish masih minum 20 oz sehari ke (time akak keje)

Amiizaa2001 said...

FARRA: Amin.

@e_DA: harap2 sampai keakhirnya:)

YATI: Akak pon jarang makan tghari, biasanya kalaou pagi dah makan berat/roti canai tghari akak tak makan nasi, makan roti cicah air jerk. Kalaou ada sayur lobak putih, akak makan sayur lobak putih jerk sbg bekalan.

Tak semestinya kena makan nasi, gantikan dgn makanan yg banyakkan susu mcm roti cheese/rotiplanta/rotipisang/rotibakar. Itu juga lunch akak tghari kalaou lobak putih tak ada:)


ROSE: amin:)

MAMA AKISH: next adik dadif pon blh:):)

NANI: a'ahhh balqish masih minum 20oz.

sumimie said...

sy mengharap sgt susu sy semeriah susu k.mieja bila shifa seusia balqis skrg.huhuhu sgt takut!

Amiizaa2001 said...

MIMI: insyaallah mesti lebih meriah dari kmieja:) dari awal mimi dah pam dapat banyak.....mesti boleh sampai 2thn:):) akak suka kalaou kawan2 jadikan mimi cth terbaik mcm apa yg mimi lakukan masa dlm pantang :):)

wan nurul hezrina abd halim said...

alhamdulillah memang Allah permudahkan lagi rezki akak.still banyak tuh kuantitinya..tak sabar dah nurul rasa nak mengepam alik.mcm tak lengkapjer idup=)

fazian.batrisyia said...

Mesti lega kan kak, bila susu up semula. Tahniah & ini semua atas usaha akak & Allah bg ganjaran atas kerajinan akak....Sy doakan semua ibu2 yg menyusukan anak dapat mencapai target masing2, dipermudahkan, kuat semangat, sihat & tak mudah kalah.