February 26, 2011

Balqish@1 Tahun 9 Bulan

Hari nie genap balqish 1 tahun 9 bulan.
Sekejap masa berlalu.....rasa tak puas nak geget pipi awak :)

Macam-macam aksi & akal awak yerk
Hari-hari mama-papa-kakak-abg suka tanya aqish:

A for? APPLE jawapan dari aqish
B for? APPLE jawapan dari aqish No, B for BEAR
C for? APPLE jawapan dari aqish No, C for CAT

hehehhhehe jawapannya semua sama......

Peberetlah duduk atas meja tiap kali kakak-abg buat HW

Skrg progress awak, awak tengah belajar buat circle. compare sblm nie conteng-conteng panjang-panjang jer

Dah pandai conteng dinding........fasa kakak ichaa, fasa abg ali dah habis masa sama usia mcm awak....maka giliran balqish plak mengexplore conteng menconteng.

10 comments:

eva.syg.evo said...

haloolo..c chumil ^__^

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

As salam, nasib baik dia guna pencil kalau pen habis...

cik puan akish said...

alala..pandainye aqish...

same dadif dah pandai shonteng2 dinding..

=)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

eheheh semuanya APPLE ye balqis? sapola yg ajor tu eh..wekkeke

So Shy Lady said...

sy pun klau ank bongsu tu mmg t.puas nk manjakn dia mcm baby...heheh

Farra said...

Balqis suka apple ker? Asik2 apple..mesti kiut cara die jawabb

adha said...

kak, kita kurang nk bg anis pensel.. sbb kita tak suka dia conteng2 dinding.. makanya... anis kurang gemo menulis......... :( kita baru pasan

Amiizaa2001 said...

AUNTIE SHA: aloooo auntie:)


BSB: hehehhe tulah guna pencil...kalou pen dia conteng kaki tgnnya:)

AKISH:Best dadif dapat hasilkan karya mcm aqish:):)

ROSE: hehehheheheh

SSY: aaaahhh mcm cepat jerk besar:)

FARRA: hehhehheheheh sebab ajar flashcard.....tu dia compius kot ABCDEZ

AHDA/DELL: Anak2 akak semua jenis suka menconteng dinding time usia 1-3thn, nanti dia akan berhenti sendiri conteng dinding....akak br jerk cat dinding tu lepas raya hari tu....yg lama tu hasil contengan ali...nie yg baru hasil qish plak.....

wan nurul hezrina abd halim said...

alahai cerdik nyer die.nie semua berkat susu mak dier=)

fazian.batrisyia said...

Emmmm...bagus ye progress...Humaira tak sudah2 eja apa semua MAMA tapi bunyinya mcm2. cuma br2 ni pandai @ hafal eja SAYA. Boleh la....Makin besar makin mencabar kesabaran ibu dia...fuhhh...berpeluh....