January 10, 2011

Sabtu & Ahad@aktiviti

Pasal PISA, nanti mama buat entry lain...kena korek gambar-gambar achik PISA jugak.

Hari sabtu papa dgn kriketnya, kakak ichaa ada kelas piano macam biasa...tahun nie tak plan nak hantar kakak ichaa pergi tuisyen sprt tahun-tahun yg lalu. Biar cikgu tuition dtg rumah yang ajar...hikhihikhik....sapa cikgunya? Cikgu Amir hehhehe.... papalah tuh....mama pon boleh...tp mama lagik bussy dengan kerja-kerja rumah, maka papa lagik afdal menjadi cikgu untuk allysha.

Ahad pagi bawak mereka pergi swimming, lepas tu pergi makan & pecut ke KL, beli buku untuk Allysha.



sayang sekali sudah tak menten sport complex nie...

Balqish gelongsor tiarap hehehehhe...tak pandai nak imbangkan lagik..

Tengok adik tecit mamam....abiss bersepah.....makan suap sendiri....mama tk blh suapppp....adehhhh......
Cakkkkkk jumpa si abu....tokeh kedai tu kata namanya abu...baik-baik abu nie mou dekat dgn meja kita....dengar suara aqish terus lintang pukang takut.....hikhikhikhikhik

Lega, buku yang dicari ada disini.....semua kedai buku yang berhampiran tak der stok buku yang di cari, selalunya kedai buku inilah penyelamat...semua ada :)


Sangat lega, stok baju allysha untuk 1 minggu dah siap di iron, yihaaaaa dah save satu kerja.....:)



6 comments:

Zaidah said...

banyaknyer stok baju...penuh...senangkan klu dah iron untuk seminggu...lagipun bleh save karen...adik tecit makan sepah sama macam adam..dah tak nak disuapkan...nak makan sendiri..

fazian.batrisyia said...

Emmm...1 gobok dah siap iron...tahniah la kat k.meija. kalau sy bab iron baju tu kalau tengah rajin mmg kalu boleh nak iron semua...kalau malas, nak g kerja pun terpinga2 nak iron bj yg fabrik senang iron je...pemaleh tul...Ichaa cam lain je tgk dgn rambut pendeknya tu...siapa yg nak potong rambut tu..mama ke ichaa sendiri?

εïз mummyHaza εïз said...

hehehe aktiviti weekend yg bz ye kmieja...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

waahhh bagus akak ni..super mommm

nur said...

amboi... seronok nya balqish makan atas meja :)

mmg bleh jimat masa kalau iron baju utk the whole week terus, kan?
xde la terkejar kejar everyday

azura samsuddin said...

beshnyer kak, iron utk 1 mggu terus.. mmg sng kan...