January 25, 2011

PISA@ UNTUK DIJUAL

Kalaou ada peminat PISA, seorang rakan mama ingin menjualnya. 
Harga boleh dirunding.

Boleh email: lingsiewwoei@gmail.com

10 comments:

Rizziela said...

kak, agak2 berapa yer harga dia..kalau dia nak jual murah2..rasa mcm berminat ajer ni :D

Mieja@Amiizaa2001 said...

RIZZ :)

harganya dlm rm850
dia tak berapa pakai sebb lebih banyak BF Direct.

wan nurul hezrina abd halim said...

kak nurul ndak bleh?ok tak cond nyer..?btl2 nak nih kak.

wan nurul hezrina abd halim said...

kak nnt bagi detailnyer k..kalau bleh memang ndak dah.

Mieja@Amiizaa2001 said...

NURUL:

PISA tu masih baru sebab dia beli anaknya dah besar masa tu...dia tak pakai sebab lebih banyak BF direct sekali sekali jer.

Sebab dia nak jual sebab tak pakai & tk nak simpan pisa, dia dah 'ikat' rahimnya...tk boleh pregnant dah lepas nie.

Nanti kmieaja mintak dia reservekan utk nurul.

wan nurul hezrina abd halim said...

boleh2 kak n nak discuss ngan dia.memang nurul tunggu pisa nih..bleh kak ek bg detail di n pape email nurul kat nurulhezrina1983@yahoo.com.my

εïз mummyHaza εïз said...

alahai... haza lambat tahu la kmieja... mmg tgh mencari.. huhuhu nak pi marah broadband nih, lembab.. tu sebab Haza x online 2 hari... *&^%&$$##

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hehehe!!~~ macam besh jerk?? berapa hinggit ni kak??

jom join colourful contest saya..klik link ini

wan nurul hezrina abd halim said...

kak meija nak tanya kawan akak tuh chinese ker?takpe ek kalau beli kat orang bukan agama islam?ke islam?nama cam chinese jer=)just tanya

Mieja@Amiizaa2001 said...

NURUL:

akak email nanti.