January 18, 2011

Follower Yang Ke-30@ Bonda Kaseh Blog

Sempena follower yang ke-30, mama dapat hadiah dari Bonda Kaseh sempena Lucky Draw blognyanya. Cantek memo pad kalendar 2011 tu....Terima kasih bonda :) 

Seorg ibu yang memperjuangkan penyusuan untuk kaseh, semoga susunya juga melimpah ruah sehingga ke usia 2 tahun, insyallah :) Meh jenguk blog BONDA KASEH



4 comments:

wan nurul hezrina abd halim said...

waaah chanteknyer..blehlah buat koleksi nnt..tahniah yer kak.bertuah tol

fazian.batrisyia said...

Tahniah le dapat hadiah. K Mieja kalau rajin buatla n3 pengalaman pumping kat opis...mcm mana bule 2 jam sekali pump...akak keje apa ek...boss mcm mana...tau ke tak? kengkawan opis mcm mana sokong ke tak, pump kat mana, simpan kat mana, bawa balik mcm mana, rekod mcm mana? dll yg berkaitan la...nak tau gak pengalaman akak kat opis cam ne. Maaf le kak, sy byk tanya...sekadar cadangan je...kalau akak suka share lagi baik.

KasehKu said...

Alamax.
Malu pulak. Siap buat N3.
Da la anto lambat.
Anyway, time Kaseh Kak.

Zaidah said...

suka...cantiklah.....bleh mintak tak hehehehe