January 21, 2011

2001@Sepetang Di Bagan Lalang

Sepetang di Bagan Lalang sempena public holiday semalam, begitu juga sempena usia  Kasih Sayang mama & papa yg ke-10th Anniversary.

Main Layang-Layang kat tepi pantai, kuatnya angin...senang nak terbang tinggi:)

 Awak suka ambik gambar style mcm-mcm.....hikhikhikhik
 Papa tgh siap sedia nak naikkan layang-layang tu....
Balqish tgk dari jauh...mula-mula dia senyap....pastu aqish pon turun gak main pasir....
Yeahhhh dah naik tinggi.......kita tgk sapa punya paling tinggi terbang....
hari semakin senja....
semakin tinggi.....
 dah pon senja...kena berhenti main dah.....lain kali blh datang lagi :)

Sementara tunggu makanan sampai....
gambar blur dari papa....uhuk uuhukkkkk....
tengok mama snap......:):)??..
Aqish tak mo dok diam time niee.....kaki dia dah mengeletis nak jalan.....bg air kejap jerk dia main-main pastu dia boring daaaaa...nasi pon abis dah dia kecah...makannya tak seberapa...

lagi gambar blur dari kakak ichaa plak....uhuk uhuk uhuk....

yang nie ok sket kakak....bolehlah bg markah 4/10 awak snap.....hikhikhikhikhik

10 comments:

sumimie said...

cantiknya kak mieja
berseri-seri

fazian.batrisyia said...

Happy Anniversary k mieja & hb. Semoga kekal bahagia hingga ke akhirnya....

Sue said...

seronoknye... sue ada gak plan nk bw anak2 jalan kt bagan lalang tu. best je tgk org main layang2 petang2. pastu singgah pekena seafood, yummy!! kak mieja beli tak ikan fresh kat gerai depan restoran tu?

@e_da said...

best kan kat situ...sy selalu pegi malam ...

Nadra Farissa said...

bestnyer.. dah lame x pi sane pekena sipood.. huhu... nk ajak hubby sane gaks ar.. hahaha...

✿etiey erywan✿ said...

kak... sedap sangat ikan bakat kat situ! tiap bulan kami pergi.. jauh pun sanggup diredahi.. ;P

saveme_zero said...

hari tu pegi sana gak,mknan pun not bad kat rest tu. mieja g rest yg mane yer. klu ada port best,nak g jugak tapi resort kat situ..cekik darah katanya.

wan nurul hezrina abd halim said...

wah banyaknyer lauk atas meja nuh..nurul nampak my fav seafood..ketam..hukhuk pos mai cket kak=)

~CanaryGalapagos~ said...

Happy Anniversary kak,wish u happy with the family n maintain cute..hehehe walaupun tak kenal, sangat admire akak :p

Mieja@Amiizaa2001 said...

SUE/YAN: Tkasih...:)

SUE: akak tk beli pon ikan fresh, tgk ramai jugak yg yg beli.....

AEDA: kalau duduk dkt syokkk jugak makan kat situ selalu...:)

FARRAH: pergi-pergi...stay kat hotel baru tu sekali....:):)

ETIEY: tiey selalu gie kedai mana satu?
Akak nak cari ketam kaler merah tu....tak der kat situ, kat mana ada kedai/restro ketam merah tu ehh?

SZ: me pergi kat sea view....ada gak kedai kat situ yg kurang sedapkan...

HEZRIN: heheheh samalah ketam suka, tp nak kupas tu susahh.....:)

CG: terima kasih....:)