December 30, 2010

Dah balik...

dah balik dari bercuti....
masih menghabiskan cuti-cuti sampai esok...
isnin dah start sekolah :)

Tahniah juga kat skuad harimau malaya
kerana berjaya mengharumkan nama Malaysia :)
Yeahhhh.......esok cuti satu Malaysia :)

Kejap lagi nak pergi tgk allysha
dia ada test/exam utk renangnya
and penyampaian sijil

Daaaa....




10 comments:

cik puan akish said...

ohooo. g spore....kite yg kat jb tak jejak2 lagi kt sane...

-iLLa- said...

wah!! sakan nooooooo..ekekkeek

strawberryCute said...

bestnyer g universal studio. Saya pun berhajat nak bawak famili ke sana juga tapi tak tau bila...tgh cari2 masa

adha said...

wah g USS.. bestnya.. kita dok johor pun g sana lagi sebb kekangan tukaran wang asing.. kih3......

fazian.batrisyia said...

Best tak k mieja g sana? Dulu2 g spore tak de lagi. Kesian kawan kita kata nak ke sana tapi sampai2 sana je kata tiket abis, bln jan 2011 baru jual semula...syiann dia..

Sue said...

waaa bestnye smpai ke spore!!!! jelesss..jeles.. hhehhe

k.mieja, nnt citer pulak bape ongkosnye nak ke USS tu yea

εïз mummyHaza εïз said...

wahhh... bestnye jln2.. ^__^

Mieja@Amiizaa2001 said...

AKISH: hehhehehe awak ddkt sebelah jerk...blhlah gie sana bila balik JB:)

ILA: menghbskan cuti ujung tahun hikhikhikhik...

SCUTE: Pergi time org tak ramai best....akak pergi time peak, ramai org....best...pergilah:)

DELL: Hari nie sing$ jatuh...blhah gie hehehehhe untung sikit...

YAN: Tiket mereka jual memang ada kuota, very limited, jdknya kalaou nak prg memang kena beli through online. Harga berbeza utk public holiday & weekdays.

SUE: akak pergi time public holiday, maka tiket uss $72(adult) $52 (chil):)

HAZA: heheheh habiskan cuti ujung tahun:)

eva.syg.evo said...

ala satu je gmba nye kak?

Mieja@Amiizaa2001 said...

eva......sat gie tepek lagik..belum sempat lagi:)