December 8, 2010

Aktivitis@Legend Hotel WH

Lepak sini nak bagi anak-anak enjoy berendam....jadiknya memang hadap puas-puas kat dalam pool. Layanzz gambar jerklah....aktiviti mereka berendam....:)

Ali dah ada confident untuk kuak tangan &buat kaki itik sendiri :):) sehari jugak nak bg dia confident.


kakak ichaa ada hati nak berendam malam...terlupalah nak ambik gambar matahari terbenam waktu senja sebab pool facing laut....

 Ehhh rasa sakit mata plak guna mode camera waktu mlm nieee.....lepas dinner...lepak bawah jap

 
Breakfast... lepas breakfast berendam lagi...:)



sebelum balik...





15 comments:

Sue said...

bestnyeerr.. kak, bape harga villa akak duduk tu ekkk? bestnyee coz ada private pool. tak la segan nk ber bikini pon ek.. hahaha

εïз mummyHaza εïз said...

bestnye kmieja.. legend kt mane ekk..?

Momma Mia said...

uihhh seronoknya berendam sakan...
best2!!
i like

Momma Mia said...

uihhh seronoknya berendam sakan...
best2!!
i like

azura samsuddin said...

senang nak tengok budak2 mandi sbb pool sebelah bilik jer.. nati citerlah kak psl hotel tu ek -bilik/makanannyer hehehe

fazian.batrisyia said...

tengok tempat nampak best....tp mmg ada hotel makanan dia out habisss pun....

Mieja@Amiizaa2001 said...

SUE:
Harganya malu nak cakap...blh search kat websitenya utk sky living pool :)

A'ahhh privacy sgt sebab ada pool sendiri dlm bilik tak payah share mcm hotel-hotel lain.

MUMMYHAZA:
Lengend kat PD, sebelum sampai pekan PD,masih dekat LUKUT. Bersebelahan Glory Beach Resort.

MMIA:
Hehhheeeh blh gangs nie:)

ZURA:
Bilik ada banyak jenis, akak ambik double king (2katil),ada kitchen semua lengkap.Bab makan kureng sket, biasalah hotel mana ada mkn sedap sgt...so so jerk...

Kelebihannya sebab setiap bilik hotel ada swimmingpool sendiri kecuali chalet, chalet tak ada swimmingpool dlm bilik, mereka share dgn public lain...mcm gambar yg akak ambik tuh:)

Mieja@Amiizaa2001 said...

YAN:memang kebykkan hotel bab makan bukan sedap pon...rasanya yg ada rasa sedap sikit marriot :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kak mieja, share la rege dia
sure mahal ni
malas lak nak gugel rege..ok gak ni if ade anak ramai..sure meriah gilerrr...

sumimie said...

bestnyer berkubang
mesti mahalkan kak mieja

~mrs.yie~ said...

wow..sangat best harganye pun mesti best jugak kan..huhu..macam nk pasang angan2 pegi sini la sebab iman sangat suka main air dlm bathtub dia..kena bagi tunjuk gmbr kat incik suami nih..

Suliana said...

bestnye.. seronok la budak2 tu main air yek :-)

adha said...

perghhh best la cm ni.. igt nk g ar tahun dpn.. leh berendam puas2 sebb private pool

littlehumblelynn said...

best giler..kat pd ke nih?

EIJAM'S FAMILY said...

wah best yerk kak..ari tue ade kuar kat nona pasal hotel nie.. memang kiter niat nak kesana pun..syiok..