November 9, 2010

TAG dari Mummy HAZA@ Anakku Comel Bergaya

 Tkasih Mummy Haza, TAG k.mieja :)



 BalQish & Ali IQbal



Nak TAG sapa yer? mehhh ke LINK INI:

Kita lihat sapa yang kena? ya be da be du....hehheheheh...
1). JAIJINA
2). ZAIDAH
3). FIZA mama soffie

13 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

alololo, mmg comei ali & balqish..kompom menang nih..

Zaidah said...

kena tag....padan muka zai...hahaha..kena korek gambar nie..

wan nurul hezrina abd halim said...

alahai tomei dua beradiknie

Momma Mia said...

alahai sweett jer aksi budak2 tuh
good luck yer kak mieja

wafimamap3 said...

kite nak join jugak. tapi tak pandai buat gambar cantik2.kak mieja tolong ajar kite macmmana nak buat foto gelagat anak yang terdapat di blog akak tu. akak guna software ape ye.plsss

wafimamap3 said...

kite kena klik kat mana yer kalau nak vote kak mieja

strawberryCute said...

comel balqis n iqbal, rambut balqis dah makin panjang pulak nampak, memang nak bagi panjang ker rambut balqis tuh..kak mieja...?

Jery_Alid Misyahzniirf said...

si kecik tu nampak mcm dah besar ler meija ...:)

Jery_Alid Misyahzniirf said...

si kecik tu nampak mcm dah besar ler meija ...:)

Nieza Ishak said...

pandai tue ali layan adik ...

εïз mummyHaza εïз said...

alolo comelnye... Menang ni.. hehehe good luck kmieja..

Sukahati Photography said...

comel2....suke:-)

http://sukahatiphotography.blogspot.com/2010/11/outdoor-6-nov.html

Eryati said...

maaf baru berkesempatan terjah