November 13, 2010

Sabtu@ Allysha & Novelnya

Kata-kata allysha tadi

'mama....mama tulislah dalam blog mama.....
inilah novel  yang ichaa idam-idamkan.....(sambil ketawa girang)... :) '




yaaaa...betul....inilah novel yang awak merengek nak beli
setiap kali pergi ke kedai buku
setiap kali itulah novel ini yang awak belek dan pegang
merengek mintak mama belikan
bila mama tengok harganya....mahalnya
budget utk awak beli novel
setiap kali ke kedai buku hanyalah RM20
novel yang awak mintak itu dah melebihi budget

sebelum exam hari tuh kita pergi ke kedai buku lagi
novel itu jugaklah yang awak belek dan pegang
mintak mama belikan lagi......

kali nie mama buat perjanjian kat awak
janji kat mama?
kalaou awak berjaya dapat result bagus untuk exam akhir tahun
mama janji, mama akan belikan...
allysha kata ok...
ok mama tunggu lepas exam nanti...

dan hasilnya.....selepas dapat results....
hari ini mama kotakan janji mama untuk awak :)
meleretlah senyum ke telinga dapat novel yang di idamkan....:)
mama tak kisah untuk membayarnya


'janji awak belajar rajin-rajin.....'


4 cerita yg berbeza....ada lagi 3jenis cerita yang baru keluar...







4 comments:

aida said...

pandai allysha pilih buku. Series ni bestseller kat us. Org tua pun baca

aida said...

pandai allysha pilih buku. Siri ni bestseller worldwide. Org dewasa pun baca

wan nurul hezrina abd halim said...

pandai ana k kakmeija ni..takpe shopping buk...byk paedahnyer

Mieja@Faiza Amir 2001 said...

Aida: tulahhh mama tumpang sekali:):)

kalaou dia taou aida pon suka membaca/ulat buku mesti dia suka & kagum... :):)


HEZ: a'ahhh tulah pantang nampak kedai buku...mesti berlari2 tuju situ dulu...