November 7, 2010

Sabtu & Ahad@macam-macam

*entry yg terperam, smlm tak blh nak upload pict*

hari sabtu plan nak cucuk balqish
sebab masih berhutang cucuk balqish untuk yg 12-24mths
utk chicken pox
belum terlaksa...lamakan...
dah 5 bulan tertunggak....

balqish sudah pandai tak suka jmp doctor, nangis+peluklah leher mama sekuatnya

tapi bila buat checkup, lain plak jadinya
balqish ada broncilitis plak
terpaksalah buat nebuliser utk 2 hari tuh
sehari dua kali (pagi+mlm),
disebabkan dah ada pengalaman masa kakak allysha
maka kita taklah gabra sangat
kondisi balqish better dari kakak allysha zaman kecik dulu
sepatutnya by selasa dah ok, dah hilang semua selsema + batuknya.
harap-haraplah...
kalaou tidak sila bungkus kain baju, yer mamanya...ayat skema dr. afifah :)


dan hari ahad lepas buat nebuliser
kita pergi MV, pergi pc expo
beli spare mouse dll
budak-budak nie suka menjahanamkan mouse
ntah kali yg ke berapa
so, beli yg murah-murah jerk, beli lebih dari satu
buat spare kalou rosak nanti
ali pon dah addicted dgn netbook mama
adeehhhh.....otomen... otomen
dua-dua netbook sudah di conquer
papa dgn laptopnya
mama kena beli komputerlah macam nie...
huhuhuhuhu...

beli cover utk netbook mama, tp sudah jdk hak milik allysha plak...uhuk uhuk uhuk..pindah tuan....memanglah kakak nie..

7 comments:

Rizziela said...

hi hi..habis semua anak2 ambil jadi hak milik kan?

Tak lama lagi turn saya plak...sekarang pun Haziq pantang nampak saya buka netbook...pin pin..suruh buka upin&ipin ajer kejenya

Ina Hashim said...

mieja

akak mmg sukerrrr sgt ngan doc afifah...sangat mesra alam..kat ipoh ni dah few paed akak pegi, sumer x mesra alam (sumer ca ya nun alif)...x beshhh aar

εïз mummyHaza εïз said...

hihihi kmieja comel la.. Baru clear nmpak muka...^_^

Balqish sama ngan si eizlan batuk selsema x hilang..

Haza suka kucing kat lappy akak kiutnye...^_____^

Mieja@Faiza Amir 2001 said...

RIZZ: sikit lagi jdk hak milik haziq plak ehheheheheh:)

KAK INA: aaaaahh tulah.....time2 doc afifah gie austria 2weeks, die org nie pon kurang sihat...susah nk jmp paed yg komited mcm dia kan? :)

HAZA: hehhheheheh akak pon suka ...haza ada bela meow gak kan? mehh tunjuk gambar meow cat haza...:)

wan nurul hezrina abd halim said...

kesiannyer dier nangis sb takut jupe doktor..gaknyer maira pun cmtu bila besar..skangnie dok tersengih2lg

aida said...

kak, berseri-seri je muka... hehehe :)

Momma Mia said...

tantek cover notebook tuh... secantik watermark & header kak mieja.. buat sendiri ke? suka laaa