November 10, 2010

Allysha@ Kelas 3C(2011)

Allysha,

Tahniah, awak kekal kat kelas yang sama untuk tahun depan :):)
surprise.....awak tak taou lagi nih......:)

Alhamdullillah, cikgu rosmah baru sms mama
cepat-cepat mama call cikgu awak semula :)
excited nak taou siapa yang kekal...
seramai 7 org akan turun kelas...

terima kasih kat cikgu rosmah
usahanya memantau awak dari dekat :):)
Syukur......Syukur sangat :)

sebak dada mama...happy sangat :)

11 comments:

mamaaerish@eb said...

im hepi 4 u 2... ;p

Rizziela said...

Tahniah alysha...semoga terus berjaya

azura samsuddin said...

tahniah untuk allysha

strawberryCute said...

Wah pandai yer dia...teruskan usaha, Good luck

cik_ah82 said...

satahniah kat allysha..
ish, tatau camna bila adib dh besar nnti..
mesti org pun kalut cam kak mieja gaks..hehehe
p/s: tp ada terbaca kat mana ntah sistem pendidikan negara kita ni agak ketinggalan berbanding negara len..terlalu berorientasikan peperiksaan n nombor..ntah

cik puan akish said...

congrats allysha!!!!

εïз mummyHaza εïз said...

Congrate allysha... Me happy 2..

ummu said...

tahniah alysha,moga terus success dalam pelajaran,terharunya dnegan keprihatinan cikgu Rosmah,

Mieja@Faiza Amir 2001 said...

Tkasih rakan2 semua diatas sokongan+ucapan...terharu sgt:)

Alhamdullilah....lega bila dah taou result:) huhuhu baru darjah 2, kalau upsr, pmr mama@papa lagi tak tidor malam agaknya....:)


SARAH: betul.....system kat osea better dari malaysia,kesian anak2 kita.....stress kena pulun....

I want to lose weight said...

tahniah Allysha :)

syikin said...

tumpang sebak & happy :)
tahniah alysha...