November 25, 2010

Ali @Lukisan Kucingnya

khas untuk auntie haza...:):)
dan buat semua aunties yg suka meow cat
hikhikhikhikhik :)




cerita meow nenek kat kampung plak
dua meow cats nenek nie (oren) dan rimba(putih+hitam) baru jerk hilang...
huhuhuhuhuh ntah kemana dia menghilang
sebab dua beradik nie bukan jenis pandai jalan
oren peberet dia ikut atuk & nenek ronda-ronda naik kereta
mereka berdua dalam kenangan.....kacukan persian+kampung
hhuhuhuhu....


OREN

RIMBA

12 comments:

Ummi Ummair said...

alahai tomeinyer kucing Ali..hehe..

Zaidah said...

cani ayow ali....pandai lukis....

az rina a.k.a jaijina said...

comeinye kucen, rina suka sgt kucen kak..dulu masa ngandung adelah kucing sebelah selalu terlepas kat rumah..siap beli makanan lagi kat kucen tu..tp skang ni dah takde dah..

εïз mummyHaza εïз said...

Alololo tomeyla ali lukis gambar meow tu...

Hehehehe untie haza suke, comel2 walaupun muka meow tu masam jek.. Kasi dia senyum skt ^___^

Rimba tu comel la kmieja.. mane dia pergi gamaknye ye..
Sila sesat kat Taman Subang Permata wahai si Rimba.. acik haza nak kasi kawan ngan si anyau.. ^__^

saveme_zero said...

ni klu my princess tgk ni,abis la. mmg dia belek je la kucing tu..ahaha. pandai anak bujang lukis yer. lain kali suruh lukis gambar ibunya pulak..ekekekek

Sue said...

comeynye meow ali.. hehehe.. 1st tgk gambo tu terus tersenyum. hihihihi tatau nape.

comel la rimba tu... sayangnye kalo hilang.. k.mieja, sue punye meow dulu penah hilang 3 bulan, tak balik2. masa sehari sblm sue nikah, dia ada balik..muka sedih n monyok. lepas kenduri, terus tak nampak2 dia sampai skarang. merajuk agaknye.. sedih sgt..sbb meow tu kan namanya combi, male tp lembek mcm female. hehe.. asal time ujan je mesti dok tido atas riba. tu yg syggg sgt

I want to lose weight said...

Pandainya Ali..
Kalep lukis belum berapa menjadi sangat..
Sejak2 tak kasi conteng dinding, dia lansung takmo melukis dah :(

Momma Mia said...

heheh tantek la gamba lukisan Ali..
i like!!

geram tengok kucing 2 ekor tu juga

fazian.batrisyia said...

cute meow ali tu....autie pun suka meow. dulu ada bela 1 ekor nama dia brad...selalu ikut bawak balik kg kalau cuti hjg minggu...tp skrg tak de lagi...brad kucing yang bijak & lucu....kenangan lama.

Nadra Farissa said...

pandai nyer melukis... mcm ultra cat!! hahahaha

Lyana said...

wauuu..jadi lah ali gamba meow tu...autie pun tak pandai lukis camtu...kekekekke

Rizziela said...

pandainya dia melukis...tengok ajer pun dia tau mcm mana nak lukis kan?