October 4, 2010

Coleman

Dua minggu yang lepas pergi cari buku latihan untuk kakak allysha yg dah habis....

Lepas habis beli buku kakak allysha, kita pergi ke Houz Deport...:) mama jumpa coleman......menarik sangat kalaou bawak ebm lepas pantang masa kat kampung kan....

Ada macam-macam bentuk...pilih jerk nak yang mana....:)

Tengok harga dia lepas less :) Murah jugak...sapa-sapa nak beli letak ebm bolehlah beli:)


Mama suka yang ada roda ini, tapi beli nak buat apakan? Bukan nak letak ebm, tapi nak letak ikan,ayam, sotong, udang, air kotak laici/milo/dutch lady. Papa & mama plan nak bawak mereka bertiga pergi camping bila mereka dah besar sikit, boleh bagi mereka bertiga merasa tidur dalam hutan, merasa kena geget nyamuk, merasa sejuk hutan, merasalah jugak main masak-masak dalam hutan utk beberapa hari ooohhhh seronoknya :).....


8 comments:

Sue said...

eh murahhh tu. mmg elok kalau nk beli. ermmmmm tgk bajet dulu la. kena kirai2 duit dulu ni. ahahha...

k.mieja, sue pun mmg plan nk bwa anak2 pi camping. tunggu dorang besar sket. sbb sue n hubby pun mmg kaki camping dulu2.. sure seronok kan.. tido dlm hutan, mandi sungai... bunyik cengkerik.. bestnye.. rinduuuuuuuu gile ngan hutan!

Hazu~ said...

ingatkan akak beli semua tu tadi. tengok gambar je mula-mula. hehe.

Nadra Farissa said...

best gaks kene gigit nyamuk.. :P

wan nurul hezrina abd halim said...

COLEMAN MEMANG TERKENAL DGN KEUTUHAN KUALITYNYA..memang kalau pantang senang nak bawak.dah mcm deep freezerlah plak.

KasehKu said...

Sama la kita.
Teringin gak nk g camping tapi mmgf kena tunggu anak besar.

Zaidah said...

seronoknyer gie camping....last gipun masa sekolah dulu....pastu tak ade...bawak anak2 mengenali rahsia hutan....bagus tu...

Suliana said...

dulu pun su berangan nak beli coleman ni, tapi tak sempat.. so masa pantang tak buat stok byk2, tak de tmpt nak letak. cetek ilmu masa tu. :-)

kak mieja said...

SUE: belilah....:) heheheh menghasut plak....kikikiki

Minat kita sama sue...akak & hubby pon sejak zaman sekolah aktif sukan@camping panjat gunung.....cuma dah beranak pinak jerk tak ikut lagik...

HAZU: ehehhehe kalau anak 1st mesti akak buat koleksi.....:)

FARAH:hikhikik nyamuk hutan lagi power:)

KASEH&ZAIDAH: kan? seronoknya gie camping....akak & hubby tak sabar nak mereka besar, blh buat aktiviti lasak plak....

SUE: hehehhe su pon skrg dah otai:):)