October 18, 2010

Allysha @ Kelas Piano

Minggu nie mama & papa cuba settlekan allysha punya muzik kelas. Maka keputusan telah dibuat selepas diskuss dgn teacher chong, jalan  yang terbaik  adalah kelas ujung minggu seperti sebelum ini.

Dah hampir 2 bulan kelas sudah tertunggak  disebabkan pertukaran kelas hari biasa, maka kelam kabut dibuatnya. Sebelum nie kelas hari sabtu, senang nak manage, tapi bila cikgu piano tukar ke mlm, jadi haru biru....balik jerk dah pukul 7.30mlm, bila masa nak makan, bila masa nak buat homewrk, bila masa nak kemas jadual sekolah utk esok pagi....pastu nak prg kelas piano plak dgn tergesa-gesa tanpa buat revision segala note-note pianonya......sudahnya otak kiri, otak kanan penat bercelaru....tak enjoy nak pergi kelas.

Lepas nie boleh main piano ujung minggu, tanpa melibatkan hari persekolahan. Otak pon lebih relax....kan allysha?

Ms. Chong - teacher piano kakak ichaa

5 comments:

Nurul Aznil said...

Salam,

Ha... mahal tak fee kelas Piano nie Kak? Yang kat Seksyen 9 3 bulan sekali dalam 350 utk kelas 101 la... :P

az rina a.k.a jaijina said...

wah, kakak allysha mesti pandai maen pinano ni kan, hehehe..

Nadra Farissa said...

hahaha.. auntie fara pun pandai main piano tau.. jgn marah.. allysha kene blajo pepandai.. at least sampai grade 6 cam aunti.. nanti leh buat side income.. leh jd cegu piano.. :D

kmieja said...

SHIN: salamss shin....sebulan RM95 Kelas seminggu sekali: 1/2jam sessi kelas.

RINA: heheheh blhlah sket-sket..sambil praktis dgn note2 dia tuh....

FARRAH: wahh seronoknyaaa....tulah ada grade2nya kan...makin lama nanti makin susah note2nya........terror2 awak:):)

Mesti pandai mengubah lagu niekan?

Hawa Malik said...

kelas ni kat mana kak ?