September 24, 2010

Raya@ Intan & Family

Tetamu pertama yang sudi berkunjung kerumah de'equine di bulan syawal ini :). Terima kasih kat Intan & family kerana sudi datang malam tadi, jangan serik ya....jemput datang lagi :)
Dua sejoli :)

Syura yg sgt comel&tembam :) Aqish mengendeng jerk kat auntie nak aiskrim
kakak tina yang pandai berpossing....:)
sessi gambar ramai-ramai.....auntie & uncle dah nak balik....
macam-macam ragamnya...aksi bebas :)
nie semua tgh sibuk dgn camera uncle man...mcm2 possingnya...
kan.....uncle man kena buli dgn 3 budak nie....hikhikhikhikhik

10 comments:

Nieza Ishak said...

uwaaaaaaaaaa, intan dah sampai .. aku lom lagik.

mieja ko masak apa tue??? cam sedap jerk.

az rina a.k.a jaijina said...

wah, bestnye dapat gathering camni..comei lote kak mieja ni..

kmieja said...

Mehhh dtg....tak der open house, rumah sentiasa open.....blh borak panjang2:)

masak kelam kabut ...simple jerk...cik spagetti jerk, hikhikhi...

kmieja said...

RINA:jempot dtg rumah juga....akak tk buat open hse, nanti tak terlayan....kwn2 dialau-alukan dtg:)

Kuacibunge said...

nnt klu pg beraya rumah kakakboleh singgah taman equine :))

kak mieja,

macam mana eh nak buat kalau anak taknak botol ni...balik cuto seminggu raya darwish langsung taknak botol...susah hati betul...letak jer puting dia taknak isap, meleleh susu keluar ke tepi...dah cuba macam2 dah sama jugak, dia tahan tak minum dari pagi... :((

Sue said...

wahh... intan da beraya rumah k.mieja??? hihih... teringin nk beraya rumah kwn2 blog tapi segannnnnyeeeeeeeeee....... :)

kmieja said...

KOCI: Jemput dtg...nak dtg sms/call dulu nanti blh akak prepare makan-makan:)

Alahai kesiannya darwish......try ayu bg ebm masa darwish tgh mamai nak tidor.....bg ebm...mana taou dia nak hisap.....sanggup dawish tunggu mama balik kerja tu.....kesiannyaa......

kmieja said...

sue, jempot dtg...:) akak tk buat open hse, tapi umah sentiasa open:):)

aida said...

cantiknya gambar... mood raya lagi, mesti tak abis lagi open house

Kuacibunge said...

akak, dah cuba dah kasi darwish minum masa dia tidur...tapi masalhanya memamang mulut dia taknak menghisap pun...dia akankemam jer...pening2