August 23, 2010

Shopping Raya

Hari Sabtu & Ahad, hari shopping raya untuk kakak allysha, abg ali iqbal & balqish. Top-up sikit-sikit jerk sebab hari tuh dah beli kat u.s, kirim mak ngah. Macam-macam pesyen perangai sorang-sorang yang besar nie..t-shirt tak mou papa@mama pilihkan dah, nak pilih sendiri, kaler pon nak ikut citarasa sendiri nak kaler biru jugak...sapa tuh? ali iqbal lah tu, peberet kaler dia biru...kalaou boleh semua nak kaler biru. Tapi terpaksa papa&mama abaikan permintaan awak yerk :)


Kakak allysha plak nak kasut mcm cikgu-cikgu pakai tuh....balik sekolah cerita pasal kasut cikgu...bukan citer pasal subjects yg awak dah belajar kat sekolah emmm.....

Dah besarkan...dah pandai pilih sendiri nak yang mana...

Okaidi: salah satu peberet utk kakak ichaa



Jumpa dah kasut idaman awak, jangan jadi tahun lepas...kasut tu pakainya tak sampai 100kali, sudahnya awak pakai seliper yg belejam tu jugak ke sana kemari...

13 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

wah...bestnye bawa anak2 bershopping. fiza belom bawa lagi,kak. elok beli awal2, tak de la kelam kabut. tapi, mcm family fiza ni, dah terbiasa beli minggu2 terakhir...hehe.

seronok tgk gelagat anak2 kak mieja bershopping. agaknya, bila anak2 fiza dah besar mcm anak2 kak mieja nanti, mcam tu jugak,kan.

I want to lose weight said...

Amboi.. si kecik pun dah pandai pilih2 kasut...

Kuacibunge said...

bestnya shopping2...dah habis shopping duit habis waaaaaa...(itu tak best!)...anyway Danish takde kasut lagi...darwsih? pakai sock jer kot...hehehe...panas rasanya balik kg nak 'berkasut'...

Nieza Ishak said...

hahahahah

teacher jadik model ekk
budak2 skrg ni mmg suker ekut idola derang ..hihihi

mirah said...

k mieja, mirah pun blum habis baju raya khadijah lagi ni. Nak cari blouse utk dia, payah betul nak dapat yg cantik, elok fit dgn badan kecik dia tu.. aisyah dah complete kot, tinggal selipar/ kasut raya masing2 je. Kali ni, nenek mereka banyak sponsor baju..hihi..

Zaidah said...

memang bershopping sakan....kekadang selipar yang buruk tu jugak yang sedap dipakai...hehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

besnye shopping raya..ehehe
amboi..dah pandai nak pilih sendiri ye? if mampu ape salahnye kan? beli sampai puas hat..:-)

ooo..kat US eh.hahha...gelak sy bila kak mieja ckaap if sy plan nak g US..wekeke..nak buek apo kak..tak cukup bajet lagi la nak sampai ke sana..wekekke

Iela Fazielah said...

mmg best soping dgn anak2.. dgn peel masing2 yg macam2... kalau layan semua naik pening kepala kan???

makcikrehan said...

Icha dah besarr.. dh pandai nk request2 itu ini ekk.. tak lama lagi bermenantula ko mieja..ekekekek

az rina a.k.a jaijina said...

biasah kak, dorang kecik² ni mmg dah pandai pilih sendiri..nak indipendent lah tu kan..tu tandanya anak² dah nak membesar kan..

note : arini baru leh comment..semalam nak komen kat umah tp echa buat hal plak..

Ain said...

masa kecik mama ngan abah yang pilihkan, dah besar memang takmo dah kan....

masing2 punya citarasa dan kehendak sendiri....

alahaiii anak-anak....

Rizziela said...

Bestnya diaorang bershoping..siap boleh pilih sendiri lagi...janji puas hati kan?

eynda said...

Bestnyer shopping hihi....kakak nampak dah besar...anak dara dah ye :-)