August 4, 2010

Balqish@14bln++

Cerita malam Selasa, Balqish dah pandai naik ini stool...tapi gambar blurlah plak, sebab tertekan kat camera menu utk 'food function' tulah jdk blurr........mlm tadi dia duduk kat basikal abg, bhg tempat duduk tuh...macamana dia naik, mama pon tk perasan, kakak ichaa yg tolong turunkan dia...tiba-tiba dia dah bising-bising nak turun tak boleh.

EBM FEB/MAC 2010: AUGUST 2010
Balqish sedang minum ebm tersebut utk bekalan ke nesery bulan August 2010.



Sibuk memanjat stool tuh nak tgk apa isi dalamnya...


Mama tengah nak memungah stok lama naik ats, stok baru dok bawah...as usuallah...lastweek ada satu hari, mama tersgt cuai...off jam 9mlm, sampailah keesokkannya 9mlm, mama buka deep freezer....rupanya tak on kan semula....selamat susu, tak cair, masih keras beku.....ntah kali keberapa asyik cuai......


Gigi geraham kanan kiri sudah stabil, geraham atas kanan dan kiri baru nak keluar. Gigi atas kanan kiri sebelah 2 btg tuh juga nak keluar....


    2 comments:

    Momma Mia said...

    wah kira 24jam la tuh kat off freezer.. pergh. InsyaAllah tgh kumpul pengalaman2 orang & tips to handle ebm bila kecemasan...

    Kmieja said...

    MOMMA MIA: a'ahh betul, dan pernah akak terlupa on sampai 7 hari, memang tk dpt nak selamatkan....tp itu zaman ali iqbal...

    Paling lama masa balqish, akak teroff 2 hari, alhamdullilah msh beku jugak.

    Bahayakan? careless careless...hikhikhikhik