August 19, 2010

AWARD DARI SHIMA

Award dari SHIMA,  terima kasih shima bagi award nie :)


Ada soalan :)
1).  Adakah anda rasa HOT..? 
Biasa jer :)

2). Upload wallpaper PC/laptop yg anda gunakan skrg? 


3). Cerita pasal gmbar nih?
Dinner kat SR, calebrate birthday Allysha yang ke-8 thn.

4). Kali terakhir makan PIZZA?
Tak ingat....dah lama gak tak makan pizza...selalunya order terus sampai ke pintu rumah.
 
5). Lagu terakhir anda dengar?
Banyak, sepanjang perjalanan nak pergi kerja dengar SINAR PAGI.

6). Apa yg anda buat selain selesaikan tag nih?
Free time skrg, lunch hour.
 
7). Selain nama sendiri anda dipanggil nama apa?
Mieja, Pekja, Paija, Mama, Mummy panggilan ke-2 dari anak-anak.

8). Tag lagi 5 orang.

  1. Adek Manja (ICHAA KAMILIA)
  2. Rehan (MR) (AISYAH&ASHRAF)
  3. Eynda (ADAM&HANNAH)
  4. ROSE POT PET (RAFIQ)
  5. NAD (ANIS)
9). Siapa orang no. 1?
Adek Manja, wife kepada pakcik Lepat (Kartunis).


10). Katekan sesuatu pada orang no. 5?
NAD, 1st time bertegur sapa di klinik pak mid, dia peramah sangat masa kat klinik tu mcm klinik dia hikhikhikhik mama ingatkan dia staff kat sana, rupanya dia regular customer kat sana. Pastu bila berporum nad terperasan akan ali iqbal...makanya ikatan persahabatan berterusan hingga skrg....dunia ini kecilkan?


11). Nombor 3, ade hubungan ape dengan sape...? 
Eynda kenalan mama masa kat forum, kebetulan hubbynya kawan papa, mereka  sebaya dan satu sekolah dahulu dan kebetulan juga biras eynda sahabat baik dengan cousin's hubby. Dunia sangat kecilkan?


12). Bagaimana pulak dengan no.2?
MR yang sangat peramah :)


13). Kata2 cinta dengan orang no.4...?
Rose,"SEMOGA SEMANGAT SENTIASA BERKOBAR-KOBAR UTK MENGEPAM :):) Rafiq lebih kurang aqish jerk beza sebulan kan?"



14). Berikan 5 fakta yg anda tahu pasal orang yang anda tag.

1). ADEK MANJA
Paling  ingat sebab birthday ichaa karmilia sama dgn ali iqbal 26-9-2006.


2). RAIHAN
Blognya glamer mcm artis skrg, tuannya pon glamer jugak :)

3). EYNDA
Blognya glamer mcm artis skrg, tuannya pon glamer jugak :)

4).ROSE POT PET
Pengepam tegar juga:)

5). NAD
Tokeh cookies sekarang :)





2 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wah...ade award..thanx kak mieja..sy pernah dpt dulu..tapi tak tergantung2 n tak terjawab2 lagi tag itu..uhuhu..insyaAllah if free sy buat k..:-)

eynda said...

Mieja...thanks muahhhhssss....eynda dah pernah dapat award ni...tq ye ingat kat eynda :-)