July 29, 2010

Award Dari Ummi Ina

Terima kasih dekat Kak Ina kerana memberi award ini :)

Suka sangat tengok kak ina yang mempunyai wajah keibuannya yg sgt tinggi, wajah manis bertahi lalat :)...dan paling kagum sebab kak ina boleh  mengendalikan semua anak-anaknya walaupun  kak ina berjauhan dengan cik abg sayangnya.....kagum..kagum sangat dgn kak ina :)


Dan award ini mama panjangkan untuk semua rakan-rakan blogger, rakan-rakan di alam maya juga, terima kasih kerana sudi bersahabat dgn mama.....semoga persahabatan ini akan kekal hingga bila-bila, amin :)


1). Bagi pulak award nih kat 5 org yg korang rase ada nila-nilai persahabatan yg baik dalam dunia blogging nih. NIEZA, ENA, INTAN, MAH, ZEL

2). Apa nilai persahabatan yg ada pada setiap pada 5 org tu? war2kan..contoh :org no 1 : peramah, bila jumpa..cakap x henti2..best..
  • NIEZA: mengenalinya semasa sama-sama lepak kat forum cari...lepas tu selalu berconference bersama gangs makyong yg lain juga, masa dia pregnantkan suffiya, dia sgt berminat dunia bf. Dan dia sanggup print gambar-gambar susu mama nak tunjuk kat juzer. Dan dari situ mama kongsikan petua-petua penyusuan, sehinggalah dia juga otai skrg :)
  • ENA@ELYN: mengenalinya juga di forum, selalu bersms, bercakap tentang penyusuan ibu semasa aQim baby...dan mama sangat suka membaca blognya.....susunya juga sangat melimpah ruah, blog ena juga semakin meriah, dah semakin terror berblogging, dah jadi tokeh online skrg....sangat terhibur dgn telatah 3 beradik tu......buli mama ena sokmo....hheheheh...
  • INTANAZMIRA: intan blogger yg selalu menalifon bertanya pendapat dan sangat kuat semangat , susunya juga melimpah ruah...alhamdullilah...tumpang gembira intan!
  •  MELATI@MAH: pernah menjadi mod masa kat cari, bersemangat  utk menyusukan iskaandar dulu, semoga semangat utk menyusukan baby yg bakal lahir sentiasa kuat@bersemangat waja. Moga kali ini berjaya mah!
  • ZEL: kalaou boring, stress aku suka masuk blog ko...sebab ko selalu menulis dalam keadaan ceria, dalam keadaan yg bersahaja...walaupun adakalanya tulisan ko dlm situasi marah, aku blh tergelak/tersenyum membacanya...bila dah berjumpa...ko memang seorg yang kelakar orgnya :):) Aku juga doakan ko berjaya menyusukan baby yg bakal lahir nanti :)
  
3).Sila bgtau apa perkara paling hebat pernah korang buat sebagai sahabat..untuk kita semua jadikan panduan dan ikutan kan.
Sanggup ambil cuti, keluar dan jumpa bersama-sama :), adakalanya share pendapat, bercerita kisah suka duka di antara satu sama lain, moga persahabatan ini kekal hingga bila-bila, amin...:)

4 comments:

Nieza Ishak said...

tengkiuuuuuuuu mieja,

nanti aku tepek kat blog ekkkkk ...
muahhhhhhhh muahhh muahhhhhhh

Kak Mah said...

macih mija..nanti haku hamik yer..simpan dulu..buat modal blogging...macih..terharu sangat...aminnn utk doa kau...

Ina Hashim said...

mieja

uishh...melambung2 pujinya... *blush*

ena said...

tenkiu kak mieja muah muah muah

i lap u lah!!