April 14, 2010

AlFatihah

Alfatihah buat seorang ibu yang kemalangan jalanraya di Sri Kembangan petang semalam. Bayinya selamat semasa kejadian tersebut.

TAKZIAH buat keluarganya :(
Moga dicucuri rahmat keatas rohnya, amin!


PS: mama sangat tersentuh hati, kerana babynya seusia balqish :( kesian kat bbnya, pastinya dia mencari ibunya untuk menyusu, bermanja-manja tatakala hendak tidur....:(

10 comments:

Kucing Merah Jambu said...

sedihnya. kemalangan kereta ke? al-fatihah :(

Afne said...

salam takziah utk keluarga arwah. pasti ada hikmah di sebalik kejadian.

al-fatihah.

Nurul Aznil said...

Salam,

Ya Allah lagi kemalangan meragut nyawa... dan ada kaitan dengan baby?

apa masalahnya ni? rasa nak jerit marah bila dapat berita macam ni. tapi nak marah sapa?

Innallillah... Takziah buat keluarga arwah... Doa yang terbaik untuk baby yang ditinggalkan... amin

Sue said...

al-fatihah...

ya Allah kasihannya baby tu. kehilangan ibu di usia masih muda. Menitik air mata saya.. membayangkan baby yg sekecil itu mencari2 ibu utk menyusu.... ya Allah...

mana kak mieja tau pasal ni? nk baca kt mana?

azura said...

ya allah.. sy pun sedih.. mcm mana eksiden tu?? ya allah, semoga rohnya di susuri rahmat..

Idida Aziz said...

sedihnya ida mieza ...ida pon sll pikir yg sama andaikata jd apa2 pd kita...anak2 kita mesti tercari2 kita...huhu...nitis air mata dh...

kak mieja said...

a'ahhh kesian+sedih dgn nasib bb tuh...accdent kereta dgn treller...mak baby tu yg drive, bb kat sebelah dia :(:( sayangnya allah lebih menyayangi ibunya.

I want to lose weight said...

Ada tengok dalam forum cari live on the scene..

Mmg hancus giler kete kancilnya..

nasz said...

semoga rohnya aman di sana..

eynda said...

Al-Fatihah...sedih la sekarang banyak sangat accident macam ni :-(