August 5, 2009

EBM sessi 05-08-2009

Stok EBM hari nie hhuhuhuhu tertinggal pam kat umah.......lambat hari nie mengepam, 2 sessi dah jadi 1 sessi....semlm tertinggal ebm balqish, hari nie pam tinggal plak...nasib papa tolong ambikkan.

6.00am = 8.5oz+7oz
3ptg = 8.5oz+6oz
10mlm = 10.5oz
==============
Total: 40.5oz

Hari nie gembira dan semangat berkobar-kobar sebab balqish dah start minum banyak, syukur, bawak 4 botol tak cukup....budak2 nesery suruh bawak lebih 2 botol esok utk balqish.

Dan mama nk ucap tkasih kat ju, sebb suggest suh bagi ebm kat ali iqbal. Mama dah try, dia tak suka.....dia kata ''tak chedaplah mama'', makanya mama campur dekat fm dia...separuh fm, separuh ebm...bolehlah mengosongkan ebm lama mama tu.

Apapun mama penah terbaca, ali dah pon 3 tahun, maka bila dia minum ebm mama, tak akan jadi zat untuk dia. (tak ingat baca kat mana artikel nie) kalaou silap tolong betulkan...byk lupa dah skrg...hehehheh urat banyak putus.....heehheheheh

1 comment:

Noribadatul Aliah said...

Assalamualaikum....

Nama saya aliah. anak aliah baru 2 bulan lebih. ebm akak banyak ya. aliah bila pam paling banyak hanya boleh dapat 4 oz campur dua belah... sikit sangat. saya dah minum jus kurma, lobak putih/oren, air 2 liter, tp masih byk itu jugak.. macam mana nak buat ek?